Somalia

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Somalia

Prodaje se nekretnina u Somaliji

Somalija je država istočne Afrike smještena na području Afrike. Sjeverno graniči s Džibutijem, na zapadu s Etiopijom i na jugozapadu s Kenijom.

Glavni grad je Mogadishu.

Situacija na somalijskom tržištu nekretnina nije jednostavna zbog građanskih ratova u zemlji od 1991. godine, ali unatoč tome, ona je jedan od rastućih sektora u somalijskom gospodarstvu.

Ako tražite nekretninu za prodaju u Somaliji, ključni čimbenici za potražnju za razvojem nekretnina uključuju političku stabilnost koja je stvorila povoljno okruženje i kao rezultat toga privukla je strance da kupuju nekretnine za prodaju u Somaliji.

Zahvaljujući rastu izgradnje stambenih objekata i stanova i drugih prostorija, u sektoru postoje različite mogućnosti ulaganja.

Za one koji su voljni kupiti nekretninu za prodaju u Somaliji, povratak mira i formiranje savezne vlade donijeli su stabilnost gospodarstvu, što znači da je ovo područje sigurno za dugoročna ulaganja. Vlada ulaže u infrastrukturu kao što su ceste, željeznice, luke i komunikacijski pravci.

Najzanimljiviji gradovi sa stajališta tržišta nekretnina i broj nekretnina za prodaju u Somaliji su Berbera, Mogadishu i Bosaso.

Grad Berbera usko je povezan sa svojom trgovačkom prošlošću, a grad je još uvijek poznat kao glavna luka Afričkog roga.

Mogadishu je glavni grad, nudi nekoliko mogućnosti za prodaju nekretnina u Somaliji, ali situacija još nije jednostavna, a ponuda nije široka.

 Bosaso je vrlo živahan grad, ima oko 700.000 stanovnika i stalno raste.

Izgrađene su nove škole i infrastruktura, a Dubai je pridonio ulaganjem milijuna dolara u lokalnu zračnu luku.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB